Kuvaus
Kebabin valmistuspaketti Basic sisältää 2kg rasvaisempaa vastajauhettua naudan jauhelihaa ja 1 pussin kebab maustetta.
Kebab mauste.
Mausteet(paprika, sipuli, mustapippuri, valkosipuli, basilika, juustokumina, oregano, chili, valkopippuri), jodioitu suola (27%), muunnettu perunatärkkelys, maltodekstriini (maissi), juurikas/ruokosokeri.
Kebab lihan valmistus:
2kg naudan jauhelihaa/pussi (100g) kebabmaustetta.
Vaivaa yleiskoneen taikinasauvoilla jauhelihaa n. 30 min. Lisää mausteseos lihan joukkoon vaivauksen alkuvaiheessa. Tee lihasta tiukka ranteen paksuinen pötkylä kaksinkertaisen folion sisään, tee pieniä reikiä folion pohjaan.
Laita uunin alatasolle pelti, jossa on vettä, jotta lihasta mahdollisesti valuva rasva tippuu siihen.
Laita keskelle lihaa paistomittari. Kypsennä lihaa uunin keskitasolla, paistoritilällä 100 asteessa.
Kun lihan sisälämpö saavuttaa 80 astetta, ota uuni pois päältä. Paista jälkilämmöllä uunissa puolisen tuntia ja tämän jälkeen anna pötkylän jäähtyä huoneen lämmössä.
Poista folio ja pyyhi kebabin pinta talouspaperilla. Kääri puhtaaseen folioon ja anna kiinteytyä jääkaapissa muutama tunti.
Leikkaa juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuita siivuja.Ennen nauttimista voi lihat lämmittää pannulla tai uunissa/mikrossa.
Laktoositon,gluteeniton,maidoton.
Suomi